Ansgar Høyskole

Den største frikirkelige teologiske skolen i Norge. Underviser i teologi, musikk, psykologi og interkulturelle fag. Studiene kvalifiserer for stillinger innen kirke, menighet og organisasjonsliv, eller videre studier bla. prestestudium. Ansgar drives av Det Norske Misjonsforbund.

Ansgarskolen i Kristiansand består av to skoler; en teologisk høyskole og en bibelskole. Begge nettsidene vi laget skulle ha studentene i fokus, og bibelskolen skulle i tillegg ha stort fokus på å vise frem det sosiale samholdet på skolen. Med mange ansatte falt valget på eRedaktør med sin brukervennlighet. 

Vi har utarbeidet UX og basert UI på nøye evaluering av kundens og brukernes behov. Det har gitt en brukervennlig og effektiv design.

Ansgar ønsket også at nettsidene fikk integrasjoner med systemer de allerede brukte. Skolene har et stort antall hybler. Utleie av disse blir administrert gjennom MyRent utleiesystem. Dette er integrert rett i nettsiden. Offentliggjøring av forskningsarbeider gjort på høyskolen forenkles gjennom integrasjon mot publikasjonssystemet Cristin.

Nettsidene er universelt utformet slik at alle, uavhengig av funksjonsevne, kan dra nytte av dem.

For å måle effekten av nettsiden benytter vi Google Analytics.

Levert teknologi

Design

UX, UI implementering

CMS

eRedaktør
Plattform

.NET

Frontend

HTML, CSS, Bootstrap og Javascript

Spesialintegrasjon

MyRent utleiesystem og Cristin publikasjonssystem for forskning
Brukerinnsikt

Google Analytics

Besøk Ansgar Høyskoles webside.