Design & webutvikling

Webdesign handler om å nå mål og skape gode brukeropplevelser. Det tekniske – det skal bare fungere.

Et godt design skal gi brukerne en god opplevelse og hjelpe dem i å gjennomføre sine oppgaver. Gjennom solid erfaring vet vi mye om hva som fungerer på nett. Bildebruk, fargevalg og visuelle effekter skal spille sammen for å skape en god brukeropplevelse.

Våre utviklere har lang erfaring og spisskompetanse på webdeveloping. Vi har god erfaring med integrasjoner til ulike systemer, og har levert nettsider og nettbutikker med integrasjon til blant annet Visma, Klarna og ulike bookingsystemer. 

Front-End utviklerne våre kan HTML, CSS og jQuery til fingerspissene og er svært effektive i å realisere nettløsninger som fungerer på alle skjermer.

Test av løsning skjer via programmet BrowserStack. BrowserStack er en skybasert web og mobil testplattform som gjør det mulig for utviklere å teste sine nettsteder og mobilapplikasjoner på tvers av nettlesere, operativsystemer og ekte mobile enheter. Dette uten at brukerne skal installere eller vedlikeholde et internt laboratorium av virtuelle maskiner, enheter eller emulatorer.

Du er velkommen til å teste din nettside/applikasjon hos oss!