Lindbak AS

Siden oppstarten i 1958 har Lindbak utviklet seg til en ledende aktør i kontor- og databransjen, innen et bredt spekter av produkter og tjenester. De er i dag et solid, familiedrevet selskap, med hovedkontor i Trondheim og ca. 250 medarbeidere fordelt på nesten 30 avdelinger. Deres verdier, som er kundefokusert, engasjert og nyskapende, går godt sammen med Netlab sine. Deres slagord er "We make it work. At Work".

Lindbak er en av Norges ledende leverandører av interiør og kontormøbler, lyd og bilde (audiovisuelle løsninger), utskriftsløsninger, kaffe- og vannløsninger, IT-løsninger og kontorrekvisita til både private og offentlige virksomheter i Norge. Lindbak består av 7 datterselskap og er lokalisert i Oslo, Drammen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Finnsnes, Bodø, Mo i Rana, Namsos, Verdal, Kristiansund, Kristiansand, Molde, Ålesund, Ørsta, Førde, Gjøvik, Tynset, Alta, Karasjok, Kautokeino, Kirkenes, Lakselv, og Vadsø.

Lindbak trenger en nettside og nettbutikk som formidler tankegangen de jobber etter. De leverer utstyr med god kvalitet- og miljøprofil som bidrar til en bedre arbeidshverdag. Det skal jo ikke bare se pent ut – det skal føles godt å jobbe i også. Slik skal opplevelsen med nettsiden og nettbutikken også være.

Nettsiden vi holder på å utvikle får en helt ny brukersentrert redesign. Nettbutikken skal oppleves oversiktlig og luftig, og formidle nye og brukte produkter. Den blir koblet opp mot Lindbaks markedsføringssystem - Papirfly. Dette for en mer sømløs arbeidshverdag for Lindbak. It-avdelingen vil få fått en chatte-tjeneste med kundene.

 

 

Levert teknologi

Design UI implementering
UX design
UU design

CMS

Craft og Craft Commerce

Plattform

php

Frontend

HTML, CSS, Bootstrap og Javascript
Integrasjon

Papirfly

Betalingsløsning

Stripe

Brukerinnsikt

Google Analytics

Besøk Lindbak