Gumpen Gruppen

Gumpen Gruppen forhandler biler og drifter merkeverksted. Bilforhandlere som inngår i gruppen er kjedene Gumpen Auto, G-bil, Bilsenteret, Sørlandets Bilsenter og British Cars Kristiansand.

Gumpen trengte en side med svært mange funksjoner for å gjøre en travel hverdag enklere for kunder og selgere. Valget falt på Umbraco publiseringssystem for sin kostnadseffektivitet og enkel skalerbarhet.

Kunden kan lett booke en prøvekjøring og få oversikt over pris på lån med en finansieringskalkulator. Kunden kan også lett melde seg på og avmelde seg nyhetsbrev.

Selgerne kan bruke siden som et knutepunkt. Kunderelasjonssystemet Dynamics CRM er integrert. Det samme er Carweb bruktbilløsning for kalkyle, taksering, innkjøp, markedsføring og salg. I tillegg er det en integrasjon mot Finn. Når selgerne lager en annonse på Finn kan denne også publiseres på nettsiden. Det er også lett å finne riktige produkter.

Ved å legge inn mulighet for oppslag mot Vegvesenets API, kan registreringsnummeret brukes for å finne riktig bil. Denne informasjonen brukes for å koble mot relevante produkter. For å få til dette ble det knyttet til en database over produktegenskaper med tilhørende logikk for å sjekke kompatabilitet. Vi laget også et møtebooking system og integrerte en epost-service i nettsiden.

Levert teknologi

Design UX design, UI implementering
UU design

CMS

Umbraco

Plattform

 .NET

Frontend

HTML, CSS, Bootstrap og Javascript
Integrasjon

Dynamics CRM (kunderelasjonssystem)
Carweb bruktbilløsning
Finn.no

Systemutvikling

Møtebooking-modul
Brukerinnsikt

Google Analytics

Besøk Gumpen Gruppen