Coverbrands

Coverbrands er en av Norges største nettbutikker innen kategorien skjønnhet med over 250 merker i sortimentet. Coverbrands selger sminke, hudpleie, hårpleie, kosttilskudd og mye mer. Coverbrands startet opp som en nettbutikk hvor kunder kunne kjøpe nye og eksisterende kvalitetsprodukter som ble anbefalt og trukket frem i for eksempel magasiner, på it-siter eller av kjendiser og influensere (derav navnet Cover brands). 

Coverbrands samarbeider i dag tett med flere av landets største influencere for å holde besøkende oppdatert på hva de største gjør, samt at de kommer med tips og nye spennende produkter de har vært med å produsere

Netlabs leveranse er av teknisk karakter. Vi har implementert UX /UI design i henhold til design fra NoSleepTilBrooklyn. Nettsidene er universelt utformet slik at alle, uavhengig av funksjonsevne, kan dra nytte av dem.

For Coverbrands er det laget en custom PWA frontend løsning basert på Angular og kommunikasjon mot Magento via GraphQL grensesnittet. Dette sikrerer en fremtidsrettet opplevelse både for sluttbruker og "content creators" i backend som jobber med Page Builder.

Magento CMS ble valgt fordi det er utviklet spesifikt for nettbutikker. Det har et brukervennlig grensesnitt, en enkel integrasjon med tredjepart, et responsivt design, en SEO-vennlig struktur og har flere distribusjonsvalg.

Levert teknologi

Design UX basert på design fra NoSleepTilBrooklyn
UI implementering
UU design

CMS

Magento-moduler:

  • Elasticsearch søke- og analyseprogram
  • Amasty plugins: Advanced search Cron Schedule List, Elastic Search, Free gift, Improved sorting, Mass Product Actions, Product feed, Promo Banners, Promotions Manager, Special Promotions
  • PWAS Frontend
  • Lagerbeholdning/Produktgrid
  • Ordrebehandling
Plattform

php

Frontend

HTML, CSS, Bootstrap og Javascript

Betalingsløsning

Walley, Vipps

Systemutvikling

Angular (en plattform for å bygge nettapplikasjoner for mobil og datamaskiner)

Brukerinnsikt

Google Analytics

Besøk Coverbrands