Gå til innhold
Søk

Problemet

Opplevde nettsiden som låst og liten mulighet til å endre innhold og uttrykk. Ønsket kraftigere fokus på store bilder, budskap og givermulighetene.

Løsningen

Redesign av nettside bygget med frie innholdslementer. Løsningen kombinerer fast maler med kundens egen mulighet til å tilpasse og bygge opp undersider etter behov. Integrasjon til givertjeneste, med adskilt nettbutikk når du vil gi en gave utenom det "vanlige"

 

En brukervennlig og fleksibel nettside med fokus på givertjenester

Strømmestiftelsen hadde behov for en ny nettside som gav dem større fleksibilitet til å bygge opp nettsiden slik de selv ønsket. Resultatet ble en nettside bygget opp med fleksible moduler, noe som gir Strømmestiftelsen en rekke muligheter til å forme nettsiden slik de selv ønsker.

"Å samarbeide med Netlab er en fryd. De er hyggelige, løsningsorienterte, effektive og kunnskapsrike. De pushet oss der det trengtes som mest i prosessen med nye nettsider, og hjalp oss til å koke ned budskap og språk. Resultatet er noe vi er særdeles fornøyd med, en følelse vi får bekreftet i antall besøk, fluktrate og besøkslengde på sidene. Vi er ekstra fornøyde med sidebygger-funksjonen, samt betalingsløsningen vi har satt opp."


– SIRI LANDSTAD THORKILDSEN, Webredaktør

Fleksibel oppbygging

Sidebyggeren i eRedaktør 3 gir Strømmestiftelsen stor fleksibilitet til å forme sine egne sider.

sidebygger_strommestiftelsen

Det skal være enkelt å bli giver

Strømmestiftelsen har flere ulike givertjenester, og et av målene var å gjøre det lettere for folk å gi penger til et godt formål. Sammen med Profundo fikk vi på plass et integrert giversystem som gjør at giverne enkelt kommer i gang med å støtte sitt foretrukne formål. I tillegg ble Strømmestiftelsen anbefalt å starte integrert nettbutikk i nettsiden. Dette førte til økt salg av symbolske gaver.

giver_1

Givertjenesten er integrert mot Profundos database. Dette gjør at en enkel inntasting av ditt telefonnummer er det som skal til for å komme i gang som fast giver.

giver_2

Telefonnummer blir sjekket opp mot databasen, og informasjonen som er tilgjengelig fylles automatisk ut. Et enkelt tastetrykk er med andre ord det som nå skal til for å bli fast giver hos Strømmestiftelsen.

Dedikerte ressurser er nøkkelen til suksess

Den nye løsningen har ført til at Strømmestiftelsen jobber mer dedikert med nettsiden. Den store fleksibiliteten gjør at webarbeidet er blitt gøy, og da er det også ekstra motiverende å se at arbeidet som blir gjort fører til resultater på bunnlinjen.

Salget i nettbutikken til jul 2014, slo alle tidligere rekorder. Nettsiden har derfor vært med på å bidra til at stadig flere mennesker får hjelp og støtte fra Strømmestiftelsen.