Mangedoblet omsetningen på rekordtid

Ved hjelp av strategisk rådgivning og velvalgte grep, økte nettbutikken Alfaconcept omsetningen med 200 prosent i løpet av en måned.

Nettbutikken Alfaconcept startet i 2016 med et mål om å tilby det beste av produkter innen hår og velvære for menn som setter pris på et velpleid ytre. Som nystartet nettbutikk med begrensede midler ble utfordringen å hevde seg i et konkurranseutsatt lavprissegment.

Veien mot digital suksess

Netlab tok oppgaven med å synliggjøre Alfaconcept. Løsningen ble å generere riktig trafikk via Google adwords samt markedsføring via Facebook og e-post. I løpet av en måned økte Alfaconcept omsetningen med hele 200 prosent, et resultat daglig leder Arne Egge er svært tilfreds med.

Omsetningsvekst Alfaconcept
Omsetningsveksten til Alfaconcept etter at Netlab bistod med målrettet digital markedsføring.


— Vi er særdeles fornøyde med rådgivningen vi fikk fra Netlab og grepene som ble tatt, og ble overrasket over hvor fort vi merket forskjell både i trafikk og omsetning. Det var vel verdt investeringen, sier Egge.

— Resultatet viser verdien av å bruke kronene på spesifikke tiltak, fortsetter Egge.

Godt samarbeid gir verdi

I tillegg til riktig markedsføring har Alfaconcept satset på nisjeprodukter som har begrenset konkurranse men bred appell.

— Alfaconcept hadde et godt utgangspunkt for å lykkes på nett, og i kombinasjon med riktig markedsføring og digital strategi har nettbutikken fått en pangstart. Slike gode samarbeid med så tydelige resultater motiverer oss til å jobbe videre med å oppnå best mulig resultater for våre kunder, sier Espen Bjaarstad, daglig leder for Netlab.

I Alfaconcepts tilfelle bisto Netlab med digital markedsføring for eksisterende nettside.

Vi kan hjelpe deg med å oppnå resultater, både før, under og etter nettkonseptet er etablert.

Ta gjerne kontakt, så finner vi din vei mot digital suksess.