Aktivitetsportalen

Aktivitetsportalen er laget for norske kommuner. Løsningen som er en nettside, gir en full oversikt over alle som tilbyr aktiviteter i kommunen, og de som tilbyr aktivitetene legger selv inn informasjon. Dette gjør det lettere for både kommunen og folk i kommunen å finne passende aktiviteter.


st-into

 

Aktivitetsportalen gjør det lett å finne fritidsaktiviteter

Aktivitetsportalen skal hjelpe de som lett kan føle seg utenfor, som barn fra lavinntektsfamilier, folk som har det vanskelig med å klare seg selv, eller de som ønsker å gjøre en aktivitet sammen med andre.

Løsningen skal bidra til at flere mennesker treffer hverandre, slik at vi kan lage et sterkere fellesskap, bekjempe utenforskap og fremme integrering. 

Aktivitetsportalen fremhever og likestiller alle aktiviteter: det gis det like mye oppmerksomhet til alle aktiviteter, uavhengig av deres popularitet.


st-into

 


st-into

 

Hver aktivitetstilbyder legger inn sin egen logo, info og tags som gjør arbeidet for kommunen minimalt.

Sentralt for løsningen er at den skal være lett å bruke og universelt tilpasset (WCAG 2.1). Aktivitetene er filtrerbare så det er lett for eksempel å finne rullestolvennlige aktiviteter passende til aldersgruppen og lommeboken sin.


st-into

 

Automatisk oversetting av innhold

Tilgjengelig på flere språk gjennom maskinoversetting.


st-into

 

Har din kommune støtteordninger til aktiviteter for innbyggere?

Løsningen tilbyr en klar og enkel tilgang til forskjellige kommunale støtteordninger, inkludert tilskuddsordninger, kontingentkasser, utlånssentraler og mer.


st-into

 

Lett å bruke og universelt utformet

Løsningen er laget for å være enkel å bruke og passer for alle. Du kan lett finne aktiviteter som passer dine behov, som rullestolvennlige aktiviteter, passer for din alder og budsjett. Det er også lett å finne aktiviteter i nærheten med en "vis på kart"-funksjon. Nettsiden kan oversettes til flere språk, og den kan også ha informasjon om støtteordninger, som bidrag for familier med lav inntekt og utlånssentraler.


st-into

 

Din profil

Tilrettelegging av din kommunes grafiske profil

Hosting inkludert

Rask hosting—publiser på ditt domene

WCAG 2.1

Teknisk tilrettelagt for universell utforming

GDPR klar

Tilrettelagt for å imøtekomme GDPR

Høy sikkerhet

Daglig backup og 2-faktor autentisering

Tracking

Klargjøring av din Google Analytics

"Netlab har tatt oss gjennom utviklingsprosessen på en god måte. De har vært lydhøre ovenfor forventninger og behov, samt hatt en løsningsorientert tilnærming.”

—Marianne Eriksen, Kultur og idrettsjef, Porsgrunn kommune

 

Se aktivitetsportalen til Porsgrunn kommune

 

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hva vi tilbyr din kommune